Facebook för företag

Det har nästan blivit lika viktigt för företag att ha en Facebooksida som en hemsida i dag. Facebook är en bra plattform för att kommunicera och interagera med dina kunder. Du kan snabbt och enkelt visa dina kunder vad du håller på med just nu, nyheter om företaget, allmän information om öppettider, kontaktinformation och kanske veckans lunchmeny.

Om man sätter upp sidan på rätt sätt, då kan din Facebooksida också uppnå placeringar i Googles sökresultat, vilket självklart förbättra dina möjligheter att komma i kontakt med potentiella kunder.

Om du vill att ditt företag ska ha en Facebook sida, då är det viktigt att du kontinuerligt lägger upp information på sidan. Om du inte har tänkt dig att använda sidan aktivt, då ska du överväga om det verkligen är något du ska lägga ner tid på. Om du däremot aktivt delar med dig av företagits vardag, då har du bra möjlighet att öka uppmärksamheten kring ditt företag.
Det är gratis att skapa en sida, men det kan vara lite krångligt att få till bra bilder och rätt uppgifter.

Kontakta Responsiv Media på 070 887 53 32 eller maila till hej@responsivmedia.se då berättar vi hur vi kan hjälpa ditt företag på Facebook.

Följ oss på

Facebook sida för företag

Fyll i formuläret nedan, då kontaktar vi dig snarast!

12 + 2 =