WordPress hemsida

WordPress hemsida

WordPress är världens smartaste plattform för hemsidor

Det är inte konstigt att mer än hälften av alla hemsidor i dag är byggda i WordPress.
Det är gratis, det är smidigt, man får responsiv design på köpet (mobilvänlighet), möjligheterna är oändliga och det blir snyggt och proffsigt.
Responsiv Media är experter på WordPress – så ring och boka ett förutsättningslöst möte redan i dag.

Funderar du på att bygga en ny hemsida i wordpress?

Det gör du helt rätt i. Vi kan hjälpa dig att bygga hemsidan, så att den avspeglar ditt företag. Du får en snygg, lättanvänlig, mobilvänlig och sökmotoroptimerat hemsida för en billig peng.

Vill du ha hjälp med din befintliga WordPress hemsida?

Om du redan har en WordPress hemsida i dag, men inte har stenkoll på hur det fungerar eller gärna vill ha hjälp att optimera den, då kan vi också hjälpa dig.

Boka förutsättningslöst möte

Ring på en gång, då får du ett pris du inte kan tacka nej till. Det går självklart också att boka in ett förutsättningslöst möte hos oss i Nyköping eller hos dig.
Tel. 070 887 53 32 – hej@responsivmedia.se

Oändliga möjligheter

Huruvida du vill koda allting från grunden (expert) eller om du vill använda färdiga teman och tillägg (nybörjare) för att bygga din nya hemsida, då funkar det aldeles utmärt med WordPress.
Det är därför att det har blivit så populärt. Det finns hur många olika teman att välja på, med snygga färdiga mallar, där det bara gäller att byta ut logga, bilder och texten. Därutöver finns det mer tillägg än man föreställa sig. Vill du t.ex. ha ett snyggt kontaktformulär, header eller cool feature på din hemsida, då finns det massor av möjligheter att välja på.

Mobilvänlig hemsida med WordPress

Du måste ha en mobilvänlig hemsida i dag om du vill hamna högt i sökresultatet på Google. Väljer du att bygga din nya hemsida i WordPress, då blir den nästan alltid responsiv per automatik. Se bara till att välja ett tema som har responsiv design. Man kan välja mellan flera tusen olika teman, och merparten av dom har responsiv design, så det bör inte vara ett problem att hitta ett tema du gillar. Det går till och med att filtrera teman på vilka som är responsiva.

Sökmotoroptimering

Hamnar du överst på Google när folk söker efter dina tjänster? Med WordPress får du en plattform som är perfekt för sökmotoroptimering. Det är t.ex. smidigt att optimera sina sökträffare på Google, vilket kanske är det enklaste sättet att förbättra din hemsidas placeringar på.
Det finns en rad funktioner/element som sökmotorerna uppskattar, blant annat en XML sitemap. Installerar du t.ex. tillägget Yoast SEO på din WordPress hemsida, då får du en automatiserad XML sitemap på köpet. Det finns en mängd olika tillägg (plugins) som på ett smart och enkelt sätt hjälper dig med sökmotoroptimeringen. Vi använder själva Yoast SEO, vilket vi kan rekommendera till alla. Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor kring sökmotoroptimeringen av din WordPress hemsida.

Vad kostar det?

Inte mycket! Det bästa med WordPress är att det går att göra proffsiga, mobilvänliga och sökmotoroptimerade hemsidor väldigt snabbt. Vi har dessutom inga fasta kostnader och vi tycker att det är roligt att bygga hemsidor, så vi är ofta mycket billigare än andra webbyråer. Vi har inga fasta priser, därför att varje kund är unik, så ring och berätta mer om dina behov, då får du ett prisförslag direkt på telefonen.

Ring på 070 887 53 32 eller maila till hej@responsivmedia.se.

Fyll i formuläret nedan, då kontaktar vi dig snarast!

7 + 2 =