Responsiv design – mobilvänlig hemsida

Har du en responsiv hemsida i dag? Det är bara en tidsfråga innan trafiken på mobil och surfplatta utgör mer än 50% av allt internettrafik i Sverige. Det har t.ex. redan hänt i USA. Har du koll på hur det är på din hemsida i dag och är du med på vad detta innebär?

Mobilvänliga hemsidor är ett måste i dag!

Du förlorar pengar om din hemsida inte är mobilvänlig och det är en stor risk att du tappar placeringar på Google om du inte fixar detta.

Enligt E-barometern från Q2 2015 då använder tre av fyra konsumenter mobilen någon gång i köpprocessen. Utöver detta så visar en undersökning från Google, att 29% av alla smartphone användare byter till en annan hemsida, om de inte hittar den informationen de söker eller om din hemsida är för långsam. Detta beror ofta på att dina besökare måste zooma in för att se vad som står på din hemsida och att det är svårt att klicka på länkarna, därför att din hemsida inte är anpassat för mobil eller surfplatta.

En annan väsentlig anledning för att göra om din hemsida, är att Google sen den 21 april 2015 har mobilvänlighet som en rankande faktor i sökresultatet. Vilket betyder att Google kommer att favorisera hemsidor med antingen responsivt design eller en mobilanpassat hemsida.

Klicka här för att testa om din hemsida är mobilvänlig.

Responsiv hemsida på en vecka!

Responsiv Media är experter på att göra din nuvarande hemsida responsiv, så att den automatiskt anpassar sig till den skärmen den visas upp på. Oftast kan vi fixa din hemsida på en vecka eller två, beroende på hur omfattande den är. Hemsidan får dessutom ett ansiktslyft, så att den upplevs fräsch och modern och vi sökmotoroptimerar den självklart också.

Skicka en mail till hej@responsivmedia.se eller ring på 070 887 53 32 om du vill veta hur vi kan hjälpa dig.

Vi sitter i Nyköping, men kommer gärna ut och berättar mer kring hur vi jobbar, hur vi kan hjälpa ditt företag och hur lite det faktiskt kostar.

Mobilvänligt design - responsiv hemsida är ett måste i dag

Fyll i formuläret nedan, då kontaktar vi dig snarast!

4 + 15 =